Naar werk

We zorgen er samen voor dat jij terechtkomt op de plek waar jij het beste past.

Sterker aan het werk met ons lokale netwerk.

Naar werk is een re-integratietraject met als doel het vinden van nieuw, passend en duurzaam werk. Het is, net zoals het traject 'werkfit maken', voor mensen met een ZW-uitkering of een AG-uitkering van het UWV, die beschikken over arbeidsvermogen.

Geldt dit voor jou en ben je bovendien werkfit, dan kunnen we er samen voor zorgen dat jij terechtkomt op de plek waar jij het beste past. Dat doen we door met jou te kijken binnen ons lokale netwerk, waarin we deuren voor je openen om jou in contact te brengen met de juiste werkgever. Soms heb je een kruiwagen nodig om ergens binnen te komen. Die kruiwagen die jij zo goed kunt gebruiken, dat zijn wij!

Neem contact op

"Mijn coach heeft mij goed geholpen aan een betaalde baan. En op gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen. Ik ben daarin enorm gegroeid. Ik heb eerst vrijwilligerswerk gedaan, daar kon ik proeven en leren hoe het ging."

- Benjamin

Gefocust op het doel

Eén vertrouwde begeleider
Net als in onze andere re-integratietrajecten, wordt je naar werk ook ondersteund en gecoacht door één vaste begeleider. Als je al een eerder traject bij Sterker Werk(t) hebt gevolgd, dan kan dit dezelfde persoon zijn. Zoals altijd is het belangrijk dat je een klik voelt. Die helpt om open en eerlijk naar elkaar te zijn en om samen jouw doelen te bereiken. We schenken veel aandacht aan het effectief inzetten van jouw arbeidsvermogen en het optimaliseren van je sollicitatiecapaciteiten.

Het naar werk traject heeft één hoofddoel: vinden van passend werk. Samen, voor jou.

Om dit doel te bereiken kan het traject uit de volgende re-integratie activiteiten bestaan:
  • Sollicitatietraining
  • CV en (open) sollicitatie-/motivatiebrief opstellen
  • Begeleiding bij sollicitatiegesprekken
  • Presentatie en profileren
  • Opsporen en analyseren van vacatures via diverse media
  • Netwerken en presenteren
  • Proefplaatsing en werkervaringsplek
  • Jobhunten

Praktijkverhalen

Ontzettend mooi natuurlijk, zo’n website. Maar hoe zit het nou echt? Wat doen de coaches en begeleiders van Sterker Werk(t) in de praktijk? En minstens zo belangrijk: hoe wordt onze dienstverlening ervaren door de mensen waar het om gaat?

Jouw unieke eigen traject op maat

In de persoonlijke gesprekken met je begeleider word je op maat ondersteund en gecoacht. Jouw persoonlijke keuze en behoeften bepalen hoe het traject eruitziet. Of je nu gaat voor vrijwilligerswerk of een betaalde baan, samen zorgen we ervoor dat jij er komt! Natuurlijk kan het ook zijn dat je een andere carrière ambieert. Die van zelfstandig ondernemer. Ook op dat gebied kunnen we je uitstekend helpen. Hoe? Kom erachter in een kennismakingsgesprek.

naam

email

telefoonnummer

bericht

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2024 - Sterker Werk(t) | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL