Sterker Werk(t) Helmond

Kanaaldijk Noord West 21A
5707 LA Helmond

Ons team

Wij zijn het kloppend hart van Sterker Werk(t) Helmond. Zorgzaam, empathisch, vol daadkracht en visie werken we samen. Vol toewijding, gebruikmakend van onze talenten, trots op wat we samen bereiken, werkend in het nu aan een toekomst met perspectief. Dat is waar de T van team voor staat. En zo staan we gezamenlijk naast de mensen die we ontzettend graag ondersteunen, coachen en begeleiden. Vanuit onze innerlijke drang om te helpen en bij te dragen aan een mooiere wereld. Waarin iedereen mag deelnemen, waaraan we allemaal mogen bijdragen. Ieder op onze unieke, eigen, speciale manier.

Kitty van den Heuvel

06 - 43 60 69 36

kitty@sterkerwerkt.nl

Ik word enthousiast van het zien en horen van kwaliteiten bij een ander. Samen kijken wat er mogelijk is, waar je blij van wordt én voelt dat je op je plek zit, daar zit een mooie uitdaging. Verbindingen met elkaar aan gaan en bij dragen aan een samenwerking die prettig verloopt tussen alle partijen geeft mij voldoening in mijn werk en als mens.

Beorn Thijssen

06 - 81 34 76 60

beorn@sterkerwerkt.nl

Je kunt meer dan je denkt en bent meer dan je gelooft. Ik help je om weer vertrouwen te krijgen in je mogelijkheden door er anders naar te kijken. Dit proces begeleiden vind ik bijzonder omdat ik een bijdrage mag leveren aan jouw (werk)geluk.

Serena den Brok

06 - 43 84 39 19

serena@sterkerwerkt.nl

Omdat we er allemaal graag bij horen, gun ik iedereen gelijke kansen om in vrijheid te mogen leven en te zijn wie je wilt zijn. Door verbondenheid en inclusiviteit het beste uit mensen halen is waarom ik dit werk doe.

Anne Kuipers

06 - 38 16 28 20

anne@sterkerwerkt.nl

Waar word ik blij van? Mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn en een toegevoegde waarde hebben, van waarde zijn, ieder op hun eigen manier. En dat ze een plekje verdienen op de arbeidsmarkt die bij hen past.

Bob Stuurop

040 - 25 10 033

bob@sterkerwerkt.nl

Ik doe dit werk om mee te tellen in de maatschappij. Verder vind ik het leuk om mijn collega’s te ondersteunen en te helpen en word ik er blij van als ik weer eens iemand vooruit geholpen heb.

Dieuwertje van Susteren

06 - 43 14 17 99

dieuwertje@sterkerwerkt.nl

Mijn kwaliteiten en passies, die ik heb ontdekt toen ik zelf even niet meer wist wat ik wilde ‘worden’, kan ik in mijn werk inzetten, zoals contact maken, koppelen van kandidaten, luisteren en meebewegen/-wandelen met een ander.

Contact

Kanaaldijk Noord West 21A
5707 LA, Helmond

040 - 25 10 033

naam

email

telefoonnummer

bericht

040 - 25 10 033

Voor meer uitleg en informatie kun je rechtstreeks contact met ons opnemen

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2024 - Sterker Werk(t) | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL