Sterker Werkt Helmond

Kanaaldijk Noord West 21A
5707 LA Helmond

Ons team

Wij zijn het kloppend hart van Sterker Werk(t). Zorgzaam, empathisch, vol daadkracht en visie werken we samen. Vol toewijding, gebruikmakend van onze talenten, trots op wat we samen bereiken, werkend in het nu aan een toekomst met perspectief. Dat is waar de T van team voor staat. En zo staan we gezamenlijk naast de mensen die we ontzettend graag ondersteunen, coachen en begeleiden. Vanuit onze innerlijke drang om te helpen en bij te dragen aan een mooiere wereld. Waarin iedereen mag deelnemen, waaraan we allemaal mogen bijdragen. Ieder op onze unieke, eigen, speciale manier.

Hanneke van den Eijnden

06 - 38 98 40 07

hanneke@sterkerwerkt.nl

Omstandigheden dwingen je soms om jezelf opnieuw 'uit te vinden'. Ik vind het bijzonder waardevol om je hierbij te mogen helpen en te kunnen zien hoe jij weer regie neemt in jouw leven.

Sonja Brouwer

06 - 18 61 20 77

sonja@sterkerwerkt.nl

Ik wil dat iedereen zijn plek vindt op de arbeidsmarkt. Doet wat hem/haar gelukkig maakt en energie geeft. Hier draag ik graag aan bij. Iedereen met plezier aan ‘t werk! Ook voor diegene voor wie dit misschien niet vanzelf gaat.

Marc Roeleven

06 - 28 56 44 76

marc@sterkerwerkt.nl

Mijn doel: wat ik ooit zelf heb gekregen, geven aan een ander. Door het vergroten van inzicht, kennis en vertrouwen kun je meer dan je denkt. Als je blijft werken aan jezelf, werk je aan jouw geluk.

Serena den Brok

06 - 43 84 39 19

serena@sterkerwerkt.nl

Omdat we er allemaal graag bij horen, gun ik iedereen gelijke kansen om in vrijheid te mogen leven en te zijn wie je wilt zijn. Door verbondenheid en inclusiviteit het beste uit mensen halen is waarom ik dit werk doe.

Toke van der Velden

040 - 25 10 033

toke@sterkerwerkt.nl

Ik heb heel bewust gekozen voor werk dat er echt toe doet. Met hoofd en hart en veel enthousiasme zetten we kandidaten in hun kracht. Dat geeft me veel werkplezier en voldoening.

Kim Nouwens

06 - 48 09 07 21

kimnouwens@sterkerwerkt.nl

In mijn werk stel ik jou als persoon centraal en sluit ik aan op wat jij nodig hebt op dat moment. De ene keer is dat een luisterend oor en begrip. De andere keer een sparring partner die je motiveert om tot actie over te gaan.

Anne Kuipers

06 - 38 16 28 20

anne@sterkerwerkt.nl

Waar word ik blij van? Mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn en een toegevoegde waarde hebben, van waarde zijn, ieder op hun eigen manier. En dat ze een plekje verdienen op de arbeidsmarkt die bij hen past.

Pepijn Koldenhof

06 - 28 56 44 75

pepijn@sterkerwerkt.nl

Werk zie ik niet enkel als een bezigheid, maar als een persoonlijk ontwikkelingsproces. Weten wie jij bent en dit vertalen naar de arbeidsmarkt, vraagt moed, inzet en lef. Graag moedig ik jou aan dit te tonen en in te zetten. Ik geloof dat iedereen een kans verdient om zichzelf te laten zien op de arbeidsmarkt.

Bob Stuurop

040 - 25 10 033

bob@sterkerwerkt.nl

Ik doe dit werk om mee te tellen in de maatschappij. Verder vind ik het leuk om mijn collega’s te ondersteunen en te helpen en word ik er blij van als ik weer eens iemand vooruit geholpen heb.

Dieuwertje van Susteren

06 - 43 14 17 99

dieuwertje@sterkerwerkt.nl

Mijn kwaliteiten en passies, die ik heb ontdekt toen ik zelf even niet meer wist wat ik wilde ‘worden’, kan ik in mijn werk inzetten, zoals contact maken, koppelen van kandidaten, luisteren en meebewegen/-wandelen met een ander.

Contact

Kanaaldijk Noord West 21A
5707 LA, Helmond

040 - 25 10 033

naam

email

telefoonnummer

bericht

040 - 25 10 033

Voor meer uitleg en informatie kun je rechtstreeks contact met ons opnemen

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2022 - Sterker Werkt | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL