Sterker Werk(t) Gouda

Willem en Marialaan 8
2805 AR Gouda

Ons team

Wij zijn het kloppend hart van Sterker Werk(t) Gouda. Zorgzaam, empathisch, vol daadkracht en visie werken we samen. Vol toewijding, gebruikmakend van onze talenten, trots op wat we samen bereiken, werkend in het nu aan een toekomst met perspectief. Dat is waar de T van team voor staat. En zo staan we gezamenlijk naast de mensen die we ontzettend graag ondersteunen, coachen en begeleiden. Vanuit onze innerlijke drang om te helpen en bij te dragen aan een mooiere wereld. Waarin iedereen mag deelnemen, waaraan we allemaal mogen bijdragen. Ieder op onze unieke, eigen, speciale manier.

Vera Hartings

06 - 28 56 44 75

vera@sterkerwerkt.nl

Positief de toekomst tegemoet! Dat is hopelijk hoe wij ons traject samen afsluiten. Ik begeleid je graag bij het bereiken van je doelen en het ontdekken van je mogelijkheden.

Natascha van Doorn

06 - 53 58 41 90

natascha@sterkerwerkt.nl

Een samenleving waarin iedereen mee kan doen, zich van waarde voelt en er toe doet en niemand langs de kant staat; dat is mijn drijfveer! Daaraan bijdragen is voor mij elke dag het doel.

Nico Offerman

06 - 28 21 01 91

nico@sterkerwerkt.nl

Van nieuwsgierig naar respect. Nieuwsgierig naar jou. Zoeken naar een passend plekje. Nieuwsgierig naar de toekomst, jouw toekomst. Daarna met respect loslaten, al is dat moeilijk.

Sylwia Surawska

06 - 18 21 17 63

sylwia@sterkerwerkt.nl

Hoe ben je gekomen waar je nu bent? was altijd mijn vraag. Door een ander / mijn omgeving, hoorde ik vaak. Ik dacht: dit moet anders! Ik laat mensen inzien wat zij willen en hoe. Zodat ze wellicht ontdekken wat ik heb ontdekt.

Pam Rombout

06 - 34 39 06 11

pam@sterkerwerkt.nl

Een ander bieden wat ik eerst heb gemist. De mens zien. Zoals ik uiteindelijk ook ben gezien. Iedereen verdient dit op zijn eigen manier te voelen en ik draag daar graag een (klim)steentje aan bij.

Erik van den Berg

06 - 24 11 88 24

erik@sterkerwerkt.nl

Mensen die willen werken help ik graag een passende baan te vinden en te houden. Dat voelt goed. Ik luister, stel kennis, vaardigheden en kwaliteiten centraal en hou rekening met beperkingen. Dat zorgt voor een goede match, maakt me gelukkig en dat gevoel wens ik iedereen toe!

Amy van der Lans

06 - 48 06 07 13

amy@sterkerwerkt.nl

Ik geloof dat het voor iedereen belangrijk is om op hun eigen manier mee te doen in de samenleving. Wanneer mensen weer beter in hun vel zitten en trots op zichzelf kunnen zijn, geeft dit mij als coach veel energie en voldoening. Daar doe ik het voor.

Michelle Langstraat

06 - 39 27 39 64

michellelangstraat@sterkerwerkt.nl

Iemand in beweging laten komen en in hun krachten zetten, daar krijg ik energie van! Met aandacht en begrip ga ik het gesprek aan, om samen opzoek te gaan naar jouw krachten en mogelijkheden. Voor mij voelt het goed om mensen te begeleiden richting werk en te helpen om een (eerste) stap richting de arbeidsmarkt te zetten.

Contact

Willem en Marialaan 8
2805 AR, Gouda

06 - 53 58 41 90

naam

email

telefoonnummer

bericht

06 - 53 58 41 90

Voor meer uitleg en informatie kun je rechtstreeks contact met ons opnemen.

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2024 - Sterker Werk(t) | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL