Bij Albron is het raak voor Kariza

De uitgangspunten bij het begeleidingstraject van Kariza Pedro waren helder: ze wilde een baan waarin ze zichzelf kan zijn én uitgedaagd wordt. En die heeft ze gevonden, want bij Albron is het op beide vlakken raak!

Voor deze voltreffer waren er ook een aantal pogingen die om uiteenlopende redenen net niet slaagden. Dat was aanleiding voor Abdul Boughoufala van UWV Den Bosch, om Kariza de mogelijkheid te bieden om met een passend traject vanuit Sterker Werkt het antwoord te vinden op de vraag: hoe nu verder?

Vertrouwen

“Vanaf de start was het hebben van vertrouwen tussen Kariza en mij tijdens de samenwerking, de sleutel tot succes”, vertelt haar re-integratie adviseur Petra Bos.

“Want doordat Kariza dat ervaarde, voelde ze zich vrij om zich onbelemmerd te uiten. Hierdoor heeft ze een goed beeld van zichzelf geschetst: wie ze is, wat ze wil en waar ze voor staat. De conclusie? Kariza wilde graag als keukenmedewerkster bij een cateringbedrijf aan de slag.”

Mensen in hun kracht

Bianca van Oorschot en Gera van Nistelrooij van Albron hebben Kariza in een werkervaringsplaats, de kans geboden om zich op de Heijmans-locatie in Rosmalen te ontwikkelen. In een werkomgeving die perfect bij haar past: hier krijgt ze de gelegenheid om op eigen tempo en naar haar eigen mogelijkheden te werken. Petra: “Bovendien worden haar talenten gezien en geniet ze het volste vertrouwen van haar leidinggevenden. Albron zet mensen echt in hun kracht.”

Een toppertje

Een baan waar ze zichzelf kan zijn: check! En de gewenste uitdagingen? Ook die krijgt ze. Zo vindt Kariza het lastig om op de voorgrond te staan. Toch is ze laatst gestart in het restaurant, waar ze de lunch mee verzorgt. Dat was onwijs spannend, maar ze heeft het wél gedaan en tot een succes gemaakt. “Als ik op Kariza’s werk kom, zeggen al haar collega’s dat ze een toppertje is”, “Ik sluit ik me daar helemaal bij aan!” aldus Petra.

Praktijkverhalen

Ontzettend mooi natuurlijk, zo’n website. Maar hoe zit het nou echt? Wat doen de coaches en begeleiders van Sterker Werk(t) in de praktijk? En minstens zo belangrijk: hoe wordt onze dienstverlening ervaren door de mensen waar het om gaat?

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2024 - Sterker Werk(t) | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL