Praktijkverhalen

Ontzettend mooi natuurlijk, zo’n website. Maar hoe zit het nou echt? Wat doen de coaches en begeleiders van Sterker Werk(t) in de praktijk? En minstens zo belangrijk: hoe wordt onze dienstverlening ervaren door de mensen waar het om gaat?

Van Wajong tot succes

Ik moet het doen met een Wajong-uitkering. Ik ben al 24 jaar, heb geen diploma’s en maar amper werkervaring… Behalve een bijbaantje bij de Appie dan. Wie zit er in hemelsnaam op mij te wachten?

Lees het hele verhaal

Een anker aan zelfkennis ontwikkelen

In de zoektocht naar een nieuwe baan kwam Sofie erachter dat ze meer nodig had dan dé job. Zelfvertrouwen en zelfkennis waren bijvoorbeeld minstens zo belangrijk. Gelukkig bood re-integratieadviseur Sonja alle tools die ze nodig had.

Lees het hele verhaal

Bij Albron is het raak voor Kariza

De uitgangspunten bij het begeleidingstraject van Kariza Pedro waren helder: ze wilde een baan waarin ze zichzelf kan zijn én uitgedaagd wordt. En die heeft ze gevonden, want bij Albron is het op beide vlakken raak!

Lees het hele verhaal

Wat een fijne werkgever

Niet elk bedrijf staat open voor mensen die net iets meer aandacht nodig hebben dan de meesten. Maar Van Berkel Logistics zeker wel. “Daarom wil ik ze graag even in het zonnetje zetten”, aldus re-integratieadviseur Willy van Lanen.

Lees het hele verhaal

Een dikke vette pluim!

Complimenten zijn niet alleen fijn om te krijgen, maar ook leuk om uit te delen. Daarom bij deze: een dikke vette pluim voor werkgever Rens van den Biggelaar en werknemer Daegan Bosters!

Lees het hele verhaal

En nu van die bank af!

Na een lange lastige periode kwam Axel eindelijk in beweging. Waarom? Omdat hij écht een ander leven wilde.

Lees het hele verhaal

Samen werken aan meer zelfvertrouwen

23 jaar, dag in dag uit met mijn vertrouwde collega's er voor gaan. En dan ineens... door omstandigheden je werk niet meer kunnen uitvoeren. Wat dan?

Lees het hele verhaal

Coaching heeft me sterker gemaakt

Mijn zelfvertrouwen op het gebied van werk was ik een heel eind kwijtgeraakt. Ik vond het dan ook moeilijk om me voor te stellen dat het me zou lukken om weer te gaan werken.

Lees het hele verhaal

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2023 - Sterker Werk(t) | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL