Praktijkverhalen

Ontzettend mooi natuurlijk, zo’n website. Maar hoe zit het nou echt? Wat doen de coaches en begeleiders van Sterker Werk(t) in de praktijk? En minstens zo belangrijk: hoe wordt onze dienstverlening ervaren door de mensen waar het om gaat?

En nu van die bank af!

Na een lange lastige periode kwam Axel eindelijk in beweging. Waarom? Omdat hij écht een ander leven wilde.

Lees het hele verhaal

Ik had hulp nodig en die kreeg ik

Blij zijn, genieten en weer alles kunnen, zoals vroeger. Dat is wat ik wilde. Ik kreeg de hulp die ik nodig had. Ze luisterde, stelde vragen, hield me een spiegel voor en had geduld.

Lees het hele verhaal

Samen werken aan meer zelfvertrouwen

23 jaar, dag in dag uit met mijn vertrouwde collega's er voor gaan. En dan ineens... door omstandigheden je werk niet meer kunnen uitvoeren. Wat dan?

Lees het hele verhaal

Coaching heeft me sterker gemaakt

Mijn zelfvertrouwen op het gebied van werk was ik een heel eind kwijtgeraakt. Ik vond het dan ook moeilijk om me voor te stellen dat het me zou lukken om weer te gaan werken.

Lees het hele verhaal

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2022 - Sterker Werkt | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL