Praktijkverhalen

Ontzettend mooi natuurlijk, zo’n website. Maar hoe zit het nou echt? Wat doen de coaches en begeleiders van Sterker Werk(t) in de praktijk? En minstens zo belangrijk: hoe wordt onze dienstverlening ervaren door de mensen waar het om gaat?

Waar een wil is, is een (snel)weg!

Dit is het verhaal van Farelys Eustatia, die ik twee jaar geleden heb leren kennen. Ze meldde zich met de vraag of ze begeleiding zou kunnen krijgen om weer werk te vinden. Maar… we zaten nog midden in de coronatijd, met lockdowns en beperkingen.

Lees het hele verhaal

Van een droom werkelijkheid maken

Veel mensen hebben dromen, maar het vraagt om lef en doorzettingsvermogen om je leven daadwerkelijk om te gooien en hier volledig voor te gaan”, aldus re-integratieadviseur Amy. “Ik heb daarom veel bewondering voor Suzanne."

Lees het hele verhaal

Ik zie mijn coaches als wegwijzers in een onzekere tijd

Van onmacht naar meer stabiliteit en zelfvertrouwen. Dat is het pad dat Gerrit (niet zijn echte naam) samen met de coaches van Sterker Werkt bewandelt gedurende zijn burnout. Het einddoel: weer meedraaien in de maatschappij op een passende werkplek.

Lees het hele verhaal

Van willen naar doen!

De heftruck is de ideale werkplek voor Jayden. Maar een baan vinden waarbij hij meteen aan de slag kon op de heftruck? Dat was lastig. Hij had z’n heftruckcertificaat wel op zak, maar… geen ervaring. Gelukkig bood Kringloopbedrijf Oss Jayden de kans.

Lees het hele verhaal

Een bijzonder traject

Bij Sterker Werk(t) zijn we betrokken bij onze kandidaten. Maar dan écht. Dat blijkt wel uit de ingezonden ‘in memoriam’ voor een kandidaat van jobcoach Nicole Kranenburg. “Ongeveer honderd potjes ‘duizenden’ verder ben je er niet meer.”

Lees het hele verhaal

Van Wajong tot succes

Ik moet het doen met een Wajong-uitkering. Ik ben al 24 jaar, heb geen diploma’s en maar amper werkervaring… Behalve een bijbaantje bij de Appie dan. Wie zit er in hemelsnaam op mij te wachten?

Lees het hele verhaal

Een anker aan zelfkennis ontwikkelen

In de zoektocht naar een nieuwe baan kwam Sofie erachter dat ze meer nodig had dan dé job. Zelfvertrouwen en zelfkennis waren bijvoorbeeld minstens zo belangrijk. Gelukkig bood re-integratieadviseur Sonja alle tools die ze nodig had.

Lees het hele verhaal

Bij Albron is het raak voor Kariza

De uitgangspunten bij het begeleidingstraject van Kariza Pedro waren helder: ze wilde een baan waarin ze zichzelf kan zijn én uitgedaagd wordt. En die heeft ze gevonden, want bij Albron is het op beide vlakken raak!

Lees het hele verhaal

Wat een fijne werkgever

Niet elk bedrijf staat open voor mensen die net iets meer aandacht nodig hebben dan de meesten. Maar Van Berkel Logistics zeker wel. “Daarom wil ik ze graag even in het zonnetje zetten”, aldus re-integratieadviseur Willy van Lanen.

Lees het hele verhaal

Een dikke vette pluim!

Complimenten zijn niet alleen fijn om te krijgen, maar ook leuk om uit te delen. Daarom bij deze: een dikke vette pluim voor werkgever Rens van den Biggelaar en werknemer Daegan Bosters!

Lees het hele verhaal

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2024 - Sterker Werk(t) | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL