Een dikke vette pluim!

Complimenten zijn niet alleen fijn om te krijgen, maar ook leuk om uit te delen. Daarom bij deze: een dikke vette pluim voor werkgever Rens van den Biggelaar en werknemer Daegan Bosters!

Prettig kennismaken
Bij Sterker Werk(t) hebben we bedrijven nodig die onze kandidaten een kans willen geven, ook al zijn ze een tijdje uit de roulatie geweest. De afgelopen jaren heb ik daarom een heleboel lijntjes uitgegooid naar werkgevers om ze bevlogen te kunnen vertellen over ons werk.

Zo ook op 14 januari 2020. Toen heb ik Rens van den Biggelaar ontmoet van VenturaHolland en ADR-Dakwinkel, groothandels voor daken. Of zoals zij het zeggen: alles voor het dak onder één dak. Het was een prettige kennismaking, waarbij Rens me heeft rondgeleid en alles heeft verteld over zijn toekomstplannen. Maar een samenwerking? Die zat er vanwege corona even niet in. Wel beloofde hij dat het er ooit van zou komen…

Een vacature
Afgelopen maart was het zover: Rens meldde zich met een vacature. Hij had een nieuwe functie die volgens hem perfect ingevuld zou kunnen worden door één van onze kandidaten. Ze hadden namelijk een webshop geopend om klanten ook tijdens corona te kunnen bedienen. Voor deze online winkel, en ook ter ondersteuning van het magazijn, wilde Rens ons een werkervaringsplaats bieden en zo invulling geven aan sociaal ondernemerschap. Helemaal geweldig!

Onze kandidaat
Daegan is de kandidaat die ik toen heb meegenomen naar VenturaHolland en ADR-Dakwinkel. En dat bleek een fantastische match. Daegan, een timide jongeman, werd meteen enthousiast bij het zien van het werk en de werkomgeving. Op 30 mei is hij dan ook gestart. Laagdrempelig weliswaar: hij kreeg van Rens alle vrijheid om zijn functie naar eigen inzicht in te vullen. Ook qua werktijden en het aantal uren.

Nu, een paar maanden later, heeft Daegan dat aantal opgebouwd naar twintig uur per week én zich bewezen als een toffe en gemotiveerde collega. Hij laat zien dat hij er echt een mooie werkplek van wil maken, neemt initiatief en helpt anderen. En zelf geeft-ie aan dat de sfeer binnen het bedrijf hem het gevoel van thuis geeft.

Het is een succes dus. Met als kers op de taart: een arbeidsovereenkomst vanaf september. Vandaar die dikke vette pluim voor Rens en Daegan. Goed gedaan mannen.

Wat heb ik toch mooi werk! 🙂

Nicole Kranenburg
Senior jobcoach

Praktijkverhalen

Ontzettend mooi natuurlijk, zo’n website. Maar hoe zit het nou echt? Wat doen de coaches en begeleiders van Sterker Werk(t) in de praktijk? En minstens zo belangrijk: hoe wordt onze dienstverlening ervaren door de mensen waar het om gaat?

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2024 - Sterker Werk(t) | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL