Sterker Werk(t) Oss

Raadhuislaan 21A
5341 GL Oss

Ons team

Wij zijn het kloppend hart van Sterker Werk(t) Oss. Zorgzaam, empathisch, vol daadkracht en visie werken we samen. Vol toewijding, gebruikmakend van onze talenten, trots op wat we samen bereiken, werkend in het nu aan een toekomst met perspectief. Dat is waar de T van team voor staat. En zo staan we gezamenlijk naast de mensen die we ontzettend graag ondersteunen, coachen en begeleiden. Vanuit onze innerlijke drang om te helpen en bij te dragen aan een mooiere wereld. Waarin iedereen mag deelnemen, waaraan we allemaal mogen bijdragen. Ieder op onze unieke, eigen, speciale manier.

Rebecca Draad

0412 - 74 41 12

rebecca@sterkerwerkt.nl

Achter de schermen zorg ik er samen met mijn team voor dat alles, administratief gezien, netjes en zorgvuldig wordt verwerkt. Sterker Werk(t) biedt mij een kans waarbij ik aan het eind van mijn werkdag kan zeggen, dat ik een trots en voldaan gevoel heb en mijn steentje goed heb bijgedragen.

Jorrit Reijers

06 - 18 20 65 05

jorrit@sterkerwerkt.nl

Ik krijg energie wanneer ik actief bijdraag aan het versterken van jouw positie in de maatschappij. Samen gaan we op zoek naar jouw potentieel voor een succesvolle toekomst vol voldoening. Dit doen we door te focussen op jouw wensen en kwaliteiten.

Nathalie van Hoorn

06 - 48 09 07 21

nathalie@sterkerwerkt.nl

Vanuit verbinding, samen een stap vooruit zetten, op zoek naar een plek die jou past. Samen kijken naar jouw mogelijkheden, talenten en kansen. Enorm waardevol om hieraan mijn steentje bij te mogen dragen! Dát is waar ik blij van word!

Hasret Sakinmaz

0412 - 74 41 12

hasret@sterkerwerkt.nl

Ik vind het fijn om mijn collega’s te helpen wanneer ze ergens tegenaan lopen. Mijn talenten gebruiken om de processen binnen Sterker Werk(t) op rolletjes te laten verlopen, brengt mij voldoening en het gevoel dat ik er toe doe.

Jan Jaap Vromans

06 - 28 25 62 45

janjaap@sterkerwerkt.nl

Ik vind het mooi om contact te hebben met mensen die vooruit geholpen willen worden. Het brengt mij voldoening, trots en het gevoel dat ik wat beteken voor de maatschappij.

Petra Bos

06 - 38 06 67 06

petra@sterkerwerkt.nl

Wat is er mooier dan diegenen die het nodig hebben de ondersteuning te bieden naar kansen in onze maatschappij? Mijn passie voor het vak, voor de mens en de overtuiging dat ieder zijn waarde heeft, maakt dat ik al lange tijd met veel enthousiasme doe wat ik doe.

Monique van Eeden

06 - 36 29 94 59

monique@sterkerwerkt.nl

Hoe gelukkig ben ik, dat ik jou als re-integratiecoach mag begeleiden in dit belangrijke proces en naast je mag staan in jouw zoektocht naar een voor jou plezierige plek op de arbeidsmarkt.

Maud van Doorn

06 - 34 10 75 71

maud@sterkerwerkt.nl

Het leven wordt makkelijker wanneer je de moeilijke dingen aangaat. Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en je eigen toekomst, geeft veel vrijheid en maakt mogelijk wat eerst onmogelijk leek.

Daniel Wolvers

06 - 54 27 23 59

daniel@sterkerwerkt.nl

Het gevoel dat ik bijdraag, dat ik van betekenis ben. Dat gevoel krijg ik van mijn werk. Ik zou jou niets liever gunnen dan dat ook jij dat gevoel krijgt. En heb je hulp nodig om dat voor elkaar te krijgen, dan ben ik er voor jou.

Bram van Bergen

06 - 23 57 38 28

bramvanbergen@sterkerwerkt.nl

Het is dankbaar om een deel uit te maken van een proces waarbij iemand weer zijn/haar regie durft te nemen. Mij geeft dit voldoening en maakt me trots.

Floor Weijts

06 - 48 78 31 82

floor@sterkerwerkt.nl

'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'. Met het glas halfvol is het leven zoveel mooier. Iedereen verdient een mooie toekomst en er zijn miljoenen wegen om daar te komen. Ik vind het heel waardevol om jou te mogen begeleiden om daar te komen waar je wil zijn.

Elda Eleveld

0412 - 74 41 12

elda@sterkerwerkt.nl

Ik gun het iedereen het beste uit zichzelf te kunnen halen. Iemand in zijn kracht zetten op het gebied van werk raakt ook de andere levensgebieden. Ik vind het mooi dat ik hier mijn steentje aan bij mag dragen.

Michelle van der Ven

0412 - 74 41 12

michelle@sterkerwerkt.nl

Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de administratieve taken binnen onze organisatie zorgvuldig en correct uitgevoerd worden.

Meike Sjouerman

06 - 34 55 97 90

meike@sterkerwerkt.nl

Door goed te luisteren leer je iemand werkelijk zien. Door vragen te stellen en nieuwsgierig te blijven kun je je verplaatsen in de ander. En iemand die zich gezien en gehoord voelt kan weer het verschil maken voor een ander.

Contact

Raadhuislaan 21A
5341 GL, Oss

0412 - 74 41 12

naam

email

telefoonnummer

bericht

0412 - 74 41 12

Voor meer uitleg en informatie kun je rechtstreeks contact met ons opnemen.

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2024 - Sterker Werk(t) | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL