Sterker Werk(t) Amsterdam

Amstel 62
1017 AC Amsterdam

Ons team

Wij zijn het kloppend hart van Sterker Werk(t) Amsterdam. Zorgzaam, empathisch, vol daadkracht en visie werken we samen. Vol toewijding, gebruikmakend van onze talenten, trots op wat we samen bereiken, werkend in het nu aan een toekomst met perspectief. Dat is waar de T van team voor staat. En zo staan we gezamenlijk naast de mensen die we ontzettend graag ondersteunen, coachen en begeleiden. Vanuit onze innerlijke drang om te helpen en bij te dragen aan een mooiere wereld. Waarin iedereen mag deelnemen, waaraan we allemaal mogen bijdragen. Ieder op onze unieke, eigen, speciale manier.

Tom de Vries

06 - 52 00 50 81

tom@sterkerwerkt.nl

Iedereen verdient een baan die bij hem of haar past. Dat maakt werk leuker en zorgt er voor dat je ook beter presteert. In de gesprekken gaan we samen aan de slag, jij bent verantwoordelijk en ik begeleid het proces. Dit doe ik vanuit wie ik ben, nuchter, geïnteresseerd en betrokken. En daarnaast vanuit mijn eigen achtergrond als Arbeidspsycholoog, mijn coachingsopleiding en middels mijn eigen (werk)ervaringen. We gaan op zoek naar oplossingen en wat jou krachtig maakt zodat je met vertrouwen aan de slag kunt in werk en je dagelijks leven.

Contact

Amstel 62
1017 AC, Amsterdam

06 - 52 00 50 81

naam

email

telefoonnummer

bericht

06 - 52 00 50 81

Voor meer uitleg en informatie kun je rechtstreeks contact met ons opnemen.

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2024 - Sterker Werk(t) | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL