Sterker Werk(t) Den Bosch

Australiëlaan 8A
5232 BB Den Bosch

Ons team

Wij zijn het kloppend hart van Sterker Werk(t) Den Bosch. Zorgzaam, empathisch, vol daadkracht en visie werken we samen. Vol toewijding, gebruikmakend van onze talenten, trots op wat we samen bereiken, werkend in het nu aan een toekomst met perspectief. Dat is waar de T van team voor staat. En zo staan we gezamenlijk naast de mensen die we ontzettend graag ondersteunen, coachen en begeleiden. Vanuit onze innerlijke drang om te helpen en bij te dragen aan een mooiere wereld. Waarin iedereen mag deelnemen, waaraan we allemaal mogen bijdragen. Ieder op onze unieke, eigen, speciale manier.

Lizzy Rooijakkers

06 - 41 51 95 26

lizzy@sterkerwerkt.nl

Ik haal energie uit het inspireren en motiveren van mensen om actie te ondernemen en hun sterke punten te benutten. Er zijn talloze mogelijkheden om een mooie toekomst te creëren. Ik vind het bijzonder om jou te mogen begeleiden op weg naar succes.

Natasja Nijman

06 - 28 37 35 78

natasja@sterkerwerkt.nl

Iedereen verdient een plekje in de maatschappij. Ik wil de mens achter de problematiek leren kennen en vooraan zetten, samen kijken naar mogelijkheden en daarbij creatief denken. Het is voor mij waardevol dat ik daaraan mag bijdragen.

Carin van der Sterre

06 - 39 27 39 63

carin@sterkerwerkt.nl

Met oog voor de eigenheid van mensen, kijken naar mogelijkheden en praktische oplossingen. Zodat iedereen de kans krijgt om zijn talenten te benutten. Aan deze processen een positieve bijdrage leveren, daar word ik enthousiast van!

Karen van Waart

06 - 50 25 74 16

karen@sterkerwerkt.nl

Ik vind het fijn en waardevol om anderen te kunnen helpen. Het maakt me blij als ik iemand heb kunnen helpen om weer zelfvertrouwen te krijgen en het leven wat fijner te maken.

Nicole Kranenburg

06 - 53 96 34 14

nicole@sterkerwerkt.nl

Elke dag weer met veel plezier er mogen zijn voor anderen. Samen met kandidaten op pad, hen helpen in hun kracht te komen. Bijdragen aan hun geluk. Werkgevers benaderen voor onze kandidaten; toppertjes op de passende werkplek.

Ingeborg van Velthoven

06 - 39 26 27 23

ingeborg@sterkerwerkt.nl

Ik vind het super mooi om kandidaten te kunnen helpen om een stapje vooruit te komen. Iemand echt zien, echt willen helpen, onbevooroordeeld en met vertrouwen, zoals ik gezien wil worden. Daarvan krijg ik energie en word ik blij!

Adrienne Wiersema

06 - 34 51 49 10

adrienne@sterkerwerkt.nl

Om te weten waar je naartoe gaat, moet je weten waar je vandaan komt. Samen onderzoeken we je huidige situatie, om deze om te buigen naar jouw gewenste situatie. Onderweg ruimen we hindernissen op en ontdekken we wat je nodig hebt.

Kimbely Pieter

040 - 25 10 033

kimbely@sterkerwerkt.nl

Het kunnen en mogen meedraaien in de maatschappij, dat is waarvoor ik het doe. Mezelf en anderen blij maken door mijn sterke kanten te gebruiken.

Contact

Australiëlaan 8A
5232 BB, Den Bosch

06 - 53 96 34 14

naam

email

telefoonnummer

bericht

06 - 53 96 34 14

Voor meer uitleg en informatie kun je rechtstreeks contact met ons opnemen.

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2024 - Sterker Werk(t) | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL