Wat een fijne werkgever

Niet elk bedrijf staat open voor mensen die net iets meer aandacht nodig hebben dan de meesten. Maar Van Berkel Logistics zeker wel. “Daarom wil ik ze graag even in het zonnetje zetten”, aldus re-integratieadviseur Willy van Lanen.

Van Berkel Logistics is onderdeel van de Van Berkel Groep uit Veghel. Hier werkt Willy al heel wat jaren mee samen. “Ze hebben een groot hart en zijn oprecht betrokken bij onze kandidaten”, zegt hij. “Niet voor een korte periode, maar gericht op een duurzame arbeidsrelatie. Wat een fijne werkgever!”

Terminalchauffeurs
Er zijn dan ook al geruime tijd twee Sterker Werk(t)-kandidaten bij Van Berkel werkzaam als terminalchauffeur. Zij halen en brengen containers van en naar klanten in de directe omgeving van de terminal. “Zo zorgen ze er mede voor dat alle goederen op het juiste moment op de juiste plaats zijn”, aldus Willy. “En dat gaat hartstikke goed.”

“De één gaat nu door om zijn CE-rijbewijs te halen”, vertelt hij verder. “Daarmee hoopt hij zijn droom te verwezenlijken: hij wil heel graag vrachtwagenchauffeur worden en langere ritten maken. De ander werkt net zo hard en doet z’n best om alle taken naar behoren uit te voeren. Omdat collega’s hem daarbij helpen, lukt dat ook. Hoe mooi is dat?!”

Win-winsituatie
Willy merkt op dat Van Berkel Logistics niet vanwege mogelijke financiële ondersteuning voor deze twee krachten heeft gekozen, maar omdat ze iedereen écht een kans willen geven. “Door deze insteek en de flexibele wijze waarop ze met onze kandidaten omgaan, is er een win-winsituatie ontstaan. Het bedrijf heeft er twee toppers bij en zij hebben een vast dienstverband.”

“Van Berkel is absoluut een topbedrijf”, aldus Willy tot besluit. “Als het aan mij ligt, blijven we nog lang samenwerken.”

Praktijkverhalen

Ontzettend mooi natuurlijk, zo’n website. Maar hoe zit het nou echt? Wat doen de coaches en begeleiders van Sterker Werk(t) in de praktijk? En minstens zo belangrijk: hoe wordt onze dienstverlening ervaren door de mensen waar het om gaat?

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2024 - Sterker Werk(t) | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL