Outplacement

Op weg naar nieuw werk.

Nieuwe baan vinden na begeleiding

Het hebben van werk en een inkomen is belangrijk voor je. Je baan verliezen is daarom een ingrijpende gebeurtenis. Het verlies van inkomen, zekerheid, structuur, collega’s en zingeving heeft een enorme impact op jou en jouw omgeving. Je hebt je al een hele tijd niet meer begeven op de arbeidsmarkt, maar wordt nu wel ineens geconfronteerd met de noodzaak ervan. Terwijl er toch al van alles tegelijkertijd op je afkomt. In je vorige baan waren je werk- en levenservaring juist voordelen, nu zijn het misschien wel zaken die het wat lastiger maken. Je kunt je wel eens afgewezen voelen vanwege je leeftijd en niet iedere werkgever zoekt iemand met jouw specifieke kennis.

Al met al kan het best lastig aanvoelen om snel werk te moeten vinden. Daarom is het fijn om te weten dat Sterker Werk(t) goede resultaten boekt in het aan het werk houden of krijgen van werknemers. Ruim 70% van de mensen die wij middels outplacement trajecten begeleiden, vindt na gemiddeld 4 maanden een nieuwe baan. Wij streven naar een arbeidsmarkt waar iedereen welkom is. Om dit te bereiken staan onze outplacement adviseurs en methodieken voor je klaar. Je staat er dus absoluut niet alleen voor; wij zijn er om je te helpen.

Hoe doen wij dit?
Sterker Werk(t) heeft een programma ontwikkeld dat geschikt is voor mensen die begeleiding zoeken in het nemen van eigen regie. Het programma heet de VER- (Versneld Eigen Regie) methodiek en is uitermate geschikt in geval van outplacement. Medewerkers die al geruime tijd geen aandacht hebben besteed aan hun loopbaan worden in een intensief maatwerkprogramma begeleid in het terugpakken van die eigen regie. Onze Versneld Eigen Regie aanpak levert je een positief, toekomstgericht en werkbaar actieplan op en brengt daarmee jouw nieuwe baan sneller dichterbij.

De begeleiding bij outplacement is modulair opgebouwd en wordt op individuele basis of groepsgewijs ingezet. Middels een voorbereidings- en trainingsprogramma word je persoonlijk begeleid bij jouw acties op de arbeidsmarkt. Naast jouw eigen acties zet Sterker Werk(t) een Jobhunter in die op zoek gaat naar passende banen of netwerkcontacten.

Werkgevers
Ben jij werkgever en wil je jouw werknemer helpen? Lees dan meer over de mogelijkheden onderaan deze pagina via de link.

Neem contact op

"Er is op zeer professionele, maar ook persoonlijke wijze hulp geboden."

- Noah

Opdrachtgevers

De verschillende opdrachten die we uitvoeren, vloeien voort uit onze samenwerkingen met een scala van partners.

Praktijkverhalen

Ontzettend mooi natuurlijk, zo’n website. Maar hoe zit het nou echt? Wat doen de coaches en begeleiders van Sterker Werk(t) in de praktijk? En minstens zo belangrijk: hoe wordt onze dienstverlening ervaren door de mensen waar het om gaat?

Neem contact op

Voor meer uitleg en informatie, kun je onze brochure downloaden of rechtstreeks contact met ons opnemen.

naam

email

telefoonnummer

bericht

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2024 - Sterker Werk(t) | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL