Re-integreren

Naar werk met begeleiding.

Aan het werk gaan

Wanneer je moeite hebt om weer aan het werk te gaan en een plek te vinden die echt bij je past, dan kan Sterker Werk(t) je daarbij helpen.

Ieder persoon is anders. En de reden waarom het vinden van een baan moeilijk is, kan ook per persoon en situatie ontzettend verschillen. Met een puur persoonlijke aanpak maken we het jou graag makkelijker. Samen met ons ontdek je waar je goed (en minder goed) in bent, wat je graag doet (en wat juist niet) en welke werkzaamheden en bedrijfscultuur het beste bij je passen.

Daarbij laten we ons niet afleiden door leeftijd of 'gebrek aan werkervaring'. Sterker Werk(t) voor iedereen! Onbekendheid met bepaalde werkzaamheden is slechts tijdelijk. En iedere leeftijd brengt voordelen met zich mee.

Een baan vinden


Wij helpen je met tips en begeleiding om hier je voordeel mee te doen. Zowel in het vinden van werk als in je uiteindelijke baan. Werk zoeken voelt soms vervelend en lastig aan. Daarom kan je een training bij ons volgen om er weer zin in te krijgen. Optimistisch blijven denken in mogelijkheden en oplossingen is ontzettend belangrijk als je wilt re-integreren.

Wat daar enorm bij helpt zijn onze begeleiding en coaching-trajecten, 1 op 1 of in groepen. Stap voor stap word je geholpen bij jouw re-integratie. Door middel van een trainingsprogramma is er een sterke ondersteuning bij het vinden van werk en kan er voor je worden bemiddeld en onderhandeld.

De professionals van Sterker Werk(t) zijn persoonsgericht en werken vanuit een passie voor de medewerkers. Ons motto is dat iedereen de baan moet kunnen uitoefenen die zij voor ogen hebben en dat de weg hiernaartoe zo kort mogelijk moet zijn.

Neem contact op

"Dankzij mijn coach heb ik een baan op een plek waar ik me veilig en gewild voel."

- Tessa

Opdrachtgevers

De verschillende opdrachten die we uitvoeren, vloeien voort uit onze samenwerkingen met een scala van partners.

Praktijkverhalen

Ontzettend mooi natuurlijk, zo’n website. Maar hoe zit het nou echt? Wat doen de coaches en begeleiders van Sterker Werk(t) in de praktijk? En minstens zo belangrijk: hoe wordt onze dienstverlening ervaren door de mensen waar het om gaat?

Neem contact op

Voor meer uitleg en informatie, kun je onze brochure downloaden of rechtstreeks contact met ons opnemen.

naam

email

telefoonnummer

bericht

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2024 - Sterker Werk(t) | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL