Jobcoaching

Begeleiding in je baan.

Begeleiden en ondersteunen

Jobcoaching is er voor eenieder die extra begeleiding in het werk kan gebruiken. Het kan zijn dat je door omstandigheden tijdelijke ondersteuning nodig hebt, daar zijn we voor. Een jobcoach van Sterker Werk(t) helpt je bij het vinden van oplossingen zodat je je werk zo goed mogelijk kunt blijven doen. De jobcoach zorgt voor een duidelijke afstemming van verwachtingen, zorgt voor heldere communicatie en helpt bij het vinden van oplossingen bij problemen die je op de werkvloer ondervindt.

Werkwijze jobcoaching


De jobcoach is er om jou te begeleiden en ondersteunen. Samen met jou stelt de jobcoach daarom de doelen op die moeten worden behaald. Daarbij gaat het erom dat jij geniet van het werk dat je doet en goed bij je past. En dat de werkgever ook blij is met het werk dat je levert en hoe je dat doet.

Krijg ondersteuning met jobcoaching


Bij het vinden van een baan krijg je ondersteuning en de jobcoach gaat samen met jou in gesprek met de nieuwe werkgever. Er wordt gekeken of er aanpassingen nodig zijn op de werkvloer of dat er eventueel extra training en begeleiding moet worden gegeven. De jobcoach kan ook alle vragen beantwoorden en helpen bij het oplossen van knelpunten op het werk. Het uiteindelijke doel is dat je zelfstandig aan de slag kunt. Voor jobcoaching komen mensen over het algemeen bij ons terecht via het UWV en gemeenten. Vervolgens begeleidt Sterker Werk(t) mensen individueel, met oog voor ieders specifieke behoeften en wensen.

Duidelijke uitleg van jouw jobcoach


Zo komt het voor dat ook de collega’s en/of leidinggevende(n) hulp en uitleg krijgen van de jobcoach, om zo goed mogelijk om te gaan met een medewerker met een beperking. Begeleiding op de werkvloer is ook een goede manier om snel duidelijk te krijgen wat je met de beperking allemaal wel en niet goed kan, waarbij er oplossingen worden bedacht als er knelpunten zijn.

Jobcoaching keurmerk


Onze adviseurs hebben diverse coachingsopleidingen gevolgd, waaronder IVB, Supported Employment en NLP. Sterker Werk(t) is een door UWV erkende jobcoachorganisatie en voert jobcoaching uit voor UWV, diverse gemeenten en voor het bedrijfsleven. Sterker Werk(t) beschikt over het 'Blik op Werk' keurmerk.

Neem contact op

"Mijn jobcoach helpt me heel goed en begrijpt mijn situatie. We hebben altijd goede gesprekken samen; erg fijn."

- Aurelia

Opdrachtgevers

De verschillende opdrachten die we uitvoeren, vloeien voort uit onze samenwerkingen met een scala van partners.

Praktijkverhalen

Ontzettend mooi natuurlijk, zo’n website. Maar hoe zit het nou echt? Wat doen de coaches en begeleiders van Sterker Werk(t) in de praktijk? En minstens zo belangrijk: hoe wordt onze dienstverlening ervaren door de mensen waar het om gaat?

Neem contact op

Voor meer uitleg en informatie kun je rechtstreeks contact met ons opnemen.

naam

email

telefoonnummer

bericht

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2024 - Sterker Werk(t) | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL