Weer aan het werk gaan

Wanneer je door ziekte of een (lichamelijke) beperking moeite hebt om weer aan het werk te kunnen, kan Sterker Werkt je daarbij helpen. Het re-integreren naar een nieuwe baan is met onze hulp een stuk makkelijker. 

De professionals van Sterker Werkt hebben al vaak mensen zoals jij, geholpen met re-integreren. Elk persoon is anders of heeft een andere reden waarom het vinden van een baan moeilijk is. Samen met jou gaan we uitzoeken wat je wel en niet goed kunt en welke baan het beste bij je past. Re-integreren naar een nieuwe baan is veel makkelijker als je weet waar je goed in bent en wat je wilt.

Solliciteren

Soms is het door leeftijd of gebrek aan werk ervaring waarom je moeilijk aan een baan komt. Wij helpen je met tips en begeleiding om deze punten op te lossen. Solliciteren is soms ook eng en lastig en daarom zullen wij je een training geven om weer zin te krijgen in het solliciteren. Positief blijven denken is namelijk het meest belangrijke als je wilt re-integreren.

De begeleiding en coaching trajecten zijn 1 op 1 of in groepen. Stap voor stap word je geholpen om te re-integreren. Door middel van een trainingsprogramma is er een sterke ondersteuning bij het solliciteren en kan er voor je worden bemiddeld en onderhandeld. De professionals van Sterker Werkt zijn persoonsgericht en werken vanuit een passie voor de medewerkers.

Ons motto is dat iedereen de baan moet kunnen uitoefenen die zij voor ogen hebben en dat de weg hier naartoe zo kort mogelijk moet zijn.

Voor meer uitleg en informatie kan je contact met ons opnemen.