Samen werken aan meer zelfvertrouwen

23 jaar, dag in dag uit met mijn vertrouwde collega's er voor gaan. En dan ineens... door omstandigheden je werk niet meer kunnen uitvoeren. Wat dan?

23 jaar gewerkt, dag in dat uit met mijn vertrouwde collega’s er voor gaan.

En dan ineens… door omstandigheden je werk niet meer kunnen uitvoeren.
Ik wens het niemand toe. Nadenken over je toekomst, naast het revalideren, vond ik verschrikkelijk. Helemaal omdat ik wist dat mijn eigen werk niet meer haalbaar was. Overigens duurde het even voor ik dit besef had.

En dan… wat dan? Wat kan ik nu nog? Wie wil me nog hebben? Het was een situatie waarin ik paniekerig werd. Via mijn werkgever werd ik doorgestuurd naar Sterker Werk(t). Ik had er eerlijk gezegd geen trek in. Na de eerste kennismaking, die ik samen met mijn man deed want ik was erg zenuwachtig, vond ik het fijn te horen dat ik er niet alleen voor stond. Dat ze mij zouden helpen bij het vinden van werk, dat hadden ze wel gezegd. Maar toch, ik had er weinig geloof in.

We gingen aan de slag en na 3 weken had ik een ander positiever gevoel. De opdrachten gaven me meer zelfvertrouwen en het gevoel dat ik meer kan dan alleen het werk wat ik deed. Dat gevoel werd groter naarmate ik merkte dat ik eigenlijk heel lang stil heb gestaan in mijn eigen werk.

Na 15 sollicitaties was het raak! Ik had 2 gesprekken gehad en mijn huidige werkgever zag het met mij zitten. Wel in kleine stapjes opbouwen, iets waarvan ik niet eens wist dat dit kon en mocht.

De begeleiding heb ik als erg fijn ervaren, de rust die mijn begeleider uitstraalt, het samen oppakken van taken en af en toe het voortouw nam als ik even een slechte dag had. Erg fijn! Sterker Werkt echt!

Marianne

Praktijkverhalen

Ontzettend mooi natuurlijk, zo’n website. Maar hoe zit het nou echt? Wat doen de coaches en begeleiders van Sterker Werk(t) in de praktijk? En minstens zo belangrijk: hoe wordt onze dienstverlening ervaren door de mensen waar het om gaat?

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2024 - Sterker Werk(t) | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL