Coaching heeft me sterker gemaakt

Mijn zelfvertrouwen op het gebied van werk was ik een heel eind kwijtgeraakt. Ik vond het dan ook moeilijk om me voor te stellen dat het me zou lukken om weer te gaan werken.

Een aantal jaar geleden ben ik wegens ziekte uitgevallen in mijn werk. Uiteindelijk ben ik in de WIA terechtgekomen. Na deze periode was ik mijn zelfvertrouwen op het gebied van werk een heel eind kwijtgeraakt. Toen ik bij Sterker Werk(t) een Naar werk- traject startte vond ik het dan ook moeilijk om me voor te stellen dat het me zou lukken om weer te gaan werken.

Met behulp van mijn coach heb ik mijn positie op de arbeidsmarkt in kaart gebracht en kreeg ik een steeds beter beeld van mijn kwaliteiten en welke functies er mogelijk bij mij zouden passen. Ik heb de samenwerking met mijn coach hierbij als erg prettig ervaren. Mijn coach was enthousiast, sloot qua begeleiding goed aan bij mijn persoonlijke situatie en pakte de kansen waar ze zich voordeden. Hierdoor begon ik langzaamaan steeds meer vertrouwen te krijgen in mezelf en ben ik uiteindelijk gaan solliciteren. En met resultaat!
Bij een leuke werkgever kon ik, in een bij mij passend tempo, mijn uren opbouwen in de vorm van een werkervaringsplaats. Ondertussen heb ik bij deze werkgever zelfs een contract gekregen.

Wat ik erg fijn vind, is dat mijn coach me ook nu nog kan blijven ondersteunen in dingen waar ik tegenaan loop. Thema’s waar we mee bezig zijn, zijn bijvoorbeeld het bewaken van grenzen, balans werk/privé, werken in een team en het vergroten van zelfvertrouwen.

Dankzij mijn eigen inzet, maar zeker ook doordat ik de juiste coaching krijg, kan ik zeggen dat ik weer met vertrouwen naar werk en naar de toekomst durf te kijken.

Anoniem

Praktijkverhalen

Ontzettend mooi natuurlijk, zo’n website. Maar hoe zit het nou echt? Wat doen de coaches en begeleiders van Sterker Werk(t) in de praktijk? En minstens zo belangrijk: hoe wordt onze dienstverlening ervaren door de mensen waar het om gaat?

Een dikke vette pluim!

Complimenten zijn niet alleen fijn om te krijgen, maar ook leuk om uit te delen. Daarom bij deze: een dikke vette pluim voor werkgever Rens van den Biggelaar en werknemer Daegan Bosters!

Lees het hele verhaal

En nu van die bank af!

Na een lange lastige periode kwam Axel eindelijk in beweging. Waarom? Omdat hij écht een ander leven wilde.

Lees het hele verhaal

Samen werken aan meer zelfvertrouwen

23 jaar, dag in dag uit met mijn vertrouwde collega's er voor gaan. En dan ineens... door omstandigheden je werk niet meer kunnen uitvoeren. Wat dan?

Lees het hele verhaal

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2022 - Sterker Werkt | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL