Sterker Werkt kan ondersteuning bieden aan mensen die zijn vastgelopen op de arbeidsmarkt. Loopbaanadvies word ingezet zodat iemand door kan groeien in zijn of haar werk en carriere. Ook als je er achter komt dat de baan die je nu hebt, misschien helemaal niet bij je past, kan loopbaanadvies uitkomst bieden. Onze loopbaan coaches gaan met je in gesprek om te ontdekken wat de sterkte en zwakte punten zijn. Met slimme tips en opdrachten word je stap voor stap begeleid naar het doel dat je wilt behalen.

Het kan per persoon sterk verschillen wat de hulp vraag is bij loopbaanadvies. Daar waar de ene behoefte heeft aan het in kaart brengen van valkuilen en belemmeringen, heeft de ander meer behoefte aan uitzoeken wat ze nou graag voor werk willen of kunnen doen.

Voorbeelden van hulpvragen bij loopbaanadvies:

  • Hoe zorg ik ervoor dat ik weer de goede kant op ga in mijn loopbaan?
  • Ik wil wat anders gaan doen, maar weet niet goed wat bij mij past ?
  • Waar ben ik goed in en wat past er bij me?
  • Ik wil hulp bij het voorbereiden van mijn POP-gesprek
  • Ik weet wat ik wil, maar weet niet hoe ik er kom

Met Sterker Werkt krijg je zicht op patronen die je belemmeren om eigen baas te blijven over je carriere. Je krijgt begeleiding van jouw loopbaan adviseur om deze patronen te doorbreken en een duidelijk loopbaanadvies over welke baan goed bij je past en hoe je deze baan kunt krijgen.

Sterker Werkt kan je helpen wanneer je toe bent aan de volgende stap in je ontwikkeling.

Wanneer je behoefte hebt aan gesprekken over je loopbaan of over je persoonlijke ontwikkeling maak dan een afspraak met één van de adviseurs van Sterker Werkt.