UWV

Sterker is partner van het UWV met betrekking tot de uitvoering van individuele Re-integratie Overeenkomsten (IRO) en Jobcoaching (Supported Employment). Hiermee voldoet Sterker aan alle kwaliteitseisen en beschikt Sterker over de nodige erkenningen en keurmerken.

Blik op Werk keurmerk

Sterker is in het bezit van het Blik op Werk-keurmerk. Sterker Werkt ontvangt van haar cliënten gemiddeld een ‘9′ voor haar totale dienstverlening.

In de rapportage van KIWA noemen de cliënten van Sterker Werkt de volgende sterke punten:

  • Persoonlijke betrokkenheid (leeft met cliënt mee, werk komt uit het hart)
  • Neemt cliënt serieus (vertrouwen, vakbekwaam)
  • Goede samenwerking (enthousiast, denkt mee, prettig in de omgang)
  • Flexibel (huisbezoek, tijden)

CH-Q Keurmerk

Sterker is in het bezit van het CH-Q keurmerk. CH-Q is een uit Zwitserland afkomstige methodiek voor loopbaanontwikkeling en het erkennen van eerder verworven competenties (EVC). Het bestaat uit verschillende EVC-diensten: portfolio, assessment, loopbaanvorming, kwaliteitsborging en begeleidende opleidingsprogramma’s. De adviseurs hebben diverse coachingsopleidingen gevolgd, waaronder IVB en CH-Q.

PSO

Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het keurmerk voor organisaties die werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het kabinet werkt aan verschillende maatregelen en wetten om de arbeidsparticipatie van iedereen in onze samenleving te verhogen. De sociale identiteit van de deelnemende organisatie wordt zichtbaar voor medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers en klanten. Sterker vindt, net als u, dat sociaal ondernemen niet meer dan normaal is. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken als vanzelfsprekend mee in uw organisatie. De PSO is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een landelijke norm voor Socialer ondernemen.
Sterker heeft het PSO certificaat behaald, trede drie.

Wij zijn trots op onze keurmerken !

Neem voor verdere vragen over onze erkenningen en keurmerken contact met ons op.