Ken jij ook dat gevoel dat je een paar weken voor je vakantie voelt dat je er ook echt aan toe lijkt te zijn. Ik zeg “lijkt te zijn” want volgens mij is dit gewoon weer zo’n gevalletje van ‘mijn hersenen reageren op dat waar ik zo ongewoon veel zin in heb en daarom mag ik er ook heus wel aan toe zijn’. Het lijkt wel of je per dag vermoeider wordt en de bergen er naartoe steeds hoger worden.

Recht op je doel af. Lekker niets doen, hangen op het strand of aan het zwembad, de zon op je bol, elke dag extra lekker eten, een wijntje, een gin tonic, hoofdje leeg, een heerlijke scootertocht door het mooie landschap, beentjes omhoog, een heel boek per dag lezen, en vooral even niet denken aan je werk. Je werk waarvan je het hele jaar loopt te roepen dat je de leukste baan ter wereld hebt. Wat is dat toch voor een rare gewaarwording elk jaar weer.

Dat heet VAKANTIE!

Fijne vakantie allemaal en geniet vooral ook van de voorpret.