Ik had hulp nodig en die kreeg ik

Blij zijn, genieten en weer alles kunnen, zoals vroeger. Dat is wat ik wilde. Ik kreeg de hulp die ik nodig had. Ze luisterde, stelde vragen, hield me een spiegel voor en had geduld.

En toen ging het licht uit. Ik kon niks , was niks, wilde niks, durfde niks.

Na de ziektewet volgde de WW. Want ik was voor de WIA niet ziek en had geen baan meer. Het UWV gaf me de kans om bij Sterker Werk(t) een traject te volgen om weer te ontdekken wat ik wel kon en aankon, wat ik leuk zou vinden, wat ik graag deed, wat bij mij past en hoe ik daar zou kunnen komen.

Ik wilde weer blij zijn en kunnen genieten en graag weer alles kunnen, zoals vroeger. Daar had ik hulp bij nodig en die kreeg ik van Kim. Zij hielp me onderzoeken waar ik blij van word.  Oordeelde niet maar gaf feedback op mijn soms onrealistische zelfbeeld. Ze luisterde, stelde vragen, hield me een spiegel voor en had geduld.

Toen ik me eenmaal een beeld had gevormd van mijn mogelijkheden en wensen, begeleidde Kim me met meer praktische zaken als het inzetten van mijn netwerk, leren pitchen, het moderniseren van mijn cv en met het aandragen van vacatures.

Ons traject is afgelopen en ik heb weer een baan. Ik ben weer blij, weet wat ik wil en kan én het is anders dan vroeger.

Mariëtte V

Praktijkverhalen

Ontzettend mooi natuurlijk, zo’n website. Maar hoe zit het nou echt? Wat doen de coaches en begeleiders van Sterker Werk(t) in de praktijk? En minstens zo belangrijk: hoe wordt onze dienstverlening ervaren door de mensen waar het om gaat?

En nu van die bank af!

Na een lange lastige periode kwam Axel eindelijk in beweging. Waarom? Omdat hij écht een ander leven wilde.

Lees het hele verhaal

Samen werken aan meer zelfvertrouwen

23 jaar, dag in dag uit met mijn vertrouwde collega's er voor gaan. En dan ineens... door omstandigheden je werk niet meer kunnen uitvoeren. Wat dan?

Lees het hele verhaal

Coaching heeft me sterker gemaakt

Mijn zelfvertrouwen op het gebied van werk was ik een heel eind kwijtgeraakt. Ik vond het dan ook moeilijk om me voor te stellen dat het me zou lukken om weer te gaan werken.

Lees het hele verhaal

Erkenning en keurmerken:

Sterker Werk(t) is partner van het UWV. Wij hebben Prestatieladder Socialer Ondernemen trede 3 behaald en beschikken over het ISO 9001 certificaat.

Kiwa ISO 9001 logo
UWV
PSO

Hoofdvestiging:

Dillenburgstraat 51,
5652 AM Eindhoven


040 - 25 100 33
info@sterkerwerkt.nl

© 2022 - Sterker Werkt | privacyreglement | algemene voorwaarden | klachtenreglement | ontwerp huyswerk.nl, ontwikkeling PIKSL