Sterker Werkt biedt ambulante begeleiding en ondersteuning bij mensen thuis. Gemeenten in Brabant hebben hiervoor overeenkomsten met ons gesloten. Daarnaast helpen wij mensen aan een passende baan en ondersteunen wij hen met jobcoaching om de baan ook te houden. Voor veel mensen die ambulante begeleiding ontvangen is de onderstaande opmerking heel herkenbaar:

‘Voor mij is het prettiger als ik voor de ambulante begeleiding en begeleiding naar werk, dezelfde persoon heb die mij begeleid. Ik vind het niet fijn als ik met verschillende begeleiders te maken heb’.

Sterker Werkt herkent en erkent deze situatie en ziet dat het beter kan door beide vormen van begeleiding door dezelfde organisatie of persoon te laten uitvoeren. Gewoonten en verwachtingen vanuit het privéleven neemt men mee naar het werk en andersom. Door samenvoeging van ambulante begeleiding en het vinden en houden van werk, ontstaat er rust en overzicht en wordt er sneller duurzaam resultaat bereikt.

Ambulante begeleiding is niet het laten overnemen door de begeleider of coach maar het juist samen doen. Als het nodig is wordt je ondersteund en gecoacht. Samen met de coach leer je werken met de bijbehorende netwerken.

We bieden deze vorm van begeleiding aan jongeren met bijvoorbeeld een autisme spectrum stoornis of een stoornis komende vanuit andere psychische probleem gebieden. Voorwaarde om gebruik te kunnen maken van deze gecombineerde vorm van ambulante begeleiding is dat je gemotiveerd bent en wilt werken.

Voor jou…
Naast onze jarenlange ervaring op gebied van re-integratie 2e spoor bieden wij ook een moderne persoonlijke manier van ambulante ondersteuning. Onze manier van ambulante begeleiding kenmerkt zich door jou te laten zien wat je kan, wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je gebruik kunt maken van je kwaliteiten.

Sterker Werkt zet jouw belangen voorop en werkt samen met jou naar het behalen van (kleine) overwinningen. Als je niet weet hoe je aan een leuke baan komt of dat je misschien vindt dat je niet begrepen wordt door je collega’s, kan je gebruik maken van onze ervaring en helpen wij jou en eventueel jouw collega’s op weg. Deze uitdaging gaan we graag aan en dit doen we met deskundigheid, enthousiasme en passie! Samen met jou kunnen we dit.

“Structuur in werk, structuur thuis, dat geeft rust”